fbpx
Skip to content

Företag

Panchas.se är en marknadsplats med org.nr: 481101-2113. Följande villkor gäller för försäljning mellan Panchas.se och dess kunder. Villkoren gäller i de situationer där Panchas agerar som säljare.

Beställning

Vid beställning skickas en automatiserad orderbekräftelse till den mejladress du registrerat hos oss. Din order behandlas och skickas inom 1-2 dagar. Betalning sker via klarna, de sköter dina personuppgifter och din betalning.

Priser och produktbilder

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms.
Produktbilderna på hemsidan garanterar inte att varans exakta utseende och beskaffenhet återges. Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra produktinformation och priser utan föregående avisering.

Frakt och leverans


Vi hanterar normalt din order inom ett dygn från beställning fram tills dess att varan lämnar vårt lager.
Kunden har rätt att häva beställningen på grund av leveransförseningar och kontakta vår kundtjänst om du önskar det.
Om paket inte blir uthämtade då har vi rätt att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår som är 250kr. Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan det returneras till oss. Om du skulle ångra en beställning och vill returnera varan, då behöver du först hämta ut paketet samt returnera det.

Garanti

Vi garanterar, för en period om 12 månader  från beställningens datum och
våra produkter håller god kvalitet samt att kvittot gäller som garantibevis.
Garantin omfattar ej vanliga slitageskador som det kan va när man köper en begagnad vara eller sprickor/repor i skärmen som uppstår i efterhand.

Ångerrätt och retur

Enligt distanshandelslagen har du alltid 14 dagars ångerrätt.
Det börjar gälla från den dag du mottagit varan. En förutsättning att produkten returneras intakt då godkänner vi full återbetalning och vid defekt produkt kommer prisavdrag ske.
Panchas mobil skall bekräfta att returen är tillåten och att ångerfristen inte har passerats innan produkterna skickas tillbaka.
Vi rekommenderar att returen sker spårbart med Posten varubrev eller Posten Företagspaket. Kunden har ansvaret för produkten till dess den har kommit oss tillhanda. Vi ersätter inte borttappat paket.

Personuppgifter

I samband med din registrering och/eller beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Enligt GDPR (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig.
Informationen du lämnar om dig själv används av oss och våra samarbetspartners för betalning samt leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part. Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar som innehåller felaktiga personuppgifter och/eller där kunden har betalningsanmärkningar.

Reklamation

Om du har fått en defekt vara ber vi dig att omgående kontakta vår kundtjänst. Beskriv felet så utförligt som möjligt. Om vi inte kan lösa problemet får du naturligtvis reklamera produkten för att få en ny. Reklamationer skall göras i enlighet med de instruktioner du får av oss. Vid eventuell tvist följer vi allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.
Konsument har 3 års reklamationsrätt vid köp av nya produkter. Vid köp av begagnade produkter gäller ej reklamationsrätten utan vi hänvisar då till vår garanti.

X