fbpx
Skip to content

Värdera din mobil  
Fri frakt
Pengar på ditt konto

Gör en insats för miljön och återvinn din mobiltelefon.
Sälj Mobilen


Sälj mobiltelefonen till oss och få bra betalt eller återvinn den till oss. När du säljer din trasiga mobiltelefon görs du en insats för miljön. Värdera din mobiltelefon på den här sidan och vi köper idag.

Eventuell laddare, skal eller boxar medskickade i kuvertet återvinns ( och går inte att få i retur)

Så går det till

Vårt system använder sig utav fördefinierade algoritmer för att ge dig ett omedelbart prisförslag baserat på din inskrivna produktinformation. Observera att prisförslaget är preliminärt då företaget inte kan ge en exakt bedömning på enheten utan att sett enheten.Våra värderingar ger därför ett enkelt, rättvist och direkt prisförslag utan dröjsmål. 

Fri spårbar frakt

Efter prisförslaget, får ni en kostnadsfri och full spårbar fraktsedel skickad till er. Vi skickar en packpåse som ni skickar in till oss och du kan spåra ditt paket via postnord ända fram till oss eller om ni vill skicka in mobiltelefonen snabbare så kan vi skicka en fraktsedel via e-post. Skriv i notisen att ni vill ha de via e-post.

Direkt utbetalning

Enheten jämförs och kontrolleras mot angivna produktinformationen du lämnat, slut budet får du via mail och utbetalningen sker inom 1-2 arbetsdagar efter att produkten skickats in. Har vi några ytterligare frågor kontaktar vi er omedelbart på mejladressen vid beställningen, i övriga fall slutförs processen av utbetalningen.

X